Website laten maken Eindhoven

De keuze om een website te laten maken door een externe partij kan soms spannend zijn. Juist staan wij van S&D voor de kernwaarden transparant, persoonlijk en voordelig. Door transparant te zijn met u weet u waar u aan toe bent en zullen er geen onverwachte wendingen plaatsvinden. Wij maken voorafgaand aan het maken van de website duidelijke afspraken. Wij stellen samen een plan op en als u hier helemaal tevreden mee bent gaan wij beginnen aan de website. Wij zijn pas klaar met de website als u helemaal tevreden bent en eerder stoppen wij niet. Persoonlijkheid vinden wij ook erg belangrijk, omdat hierdoor de website uitstraalt wat het bedrijf zelf ook doet. Al onze websites zijn op maat gemaakt en sluiten aan op uw wensen. Met voordeligheid bedoelen wij dat er nooit meer kosten bij komen kijken dan was afgesproken. Als wij een factuur leveren dan zal de prijs hierna niet meer stijgen. Wel kan de prijs dalen. Als wij achteraf minder tijd kwijt zijn dan vooraf berekend, dan zal de prijs alsnog dalen en bent u voordeliger uit. Door deze waarden te handhaven werken wij eerlijk en open naar de klant toe.

Website laten maken Eindhoven

Waarom zijn websites zo belangrijk voor een onderneming?

Een website is de eerste indruk die een klant krijgt van uw bedrijf. Stel u komt zelf op een site waar alles saai is en niks laat zien dat het bedrijf passie heeft, dan denkt u waarschijnlijk nog een keer na of dit wel het bedrijf is waar u een product of dienst wilt aanschaffen. Zo zullen mensen ook gaan oordelen over uw site en daarom willen wij ervoor zorgen dat uw site duidelijk weergeeft waar het bedrijf voor staat en wat het doet. Het webdesign in Helmond dat wij leveren is persoonlijk en op maat gemaakt, zodat potentiële klanten meteen weten waar zij aan toe zijn.

Door S&D een website laten maken in Eindhoven

Naast webdesign zijn wij ook gespecialiseerd in grafische vormgeving. Dit houdt in dat wij van uw website echt iets spectaculairs kunnen maken. Het is belangrijk om de aandacht van de klant meteen te pakken en vast te houden als deze op uw site komt. Hier kunnen wij voor zorgen door overzicht te creëren op de site en door onze creativiteit in te zetten. Door bezoekers van de site te verrassen met een site die perfect past bij het bedrijf zullen meer mensen langer op de site blijven en wie weet wel uw product of dienst aanschaffen.