Projecten die we met trots presenteren.

Wij bij S&D Webdesign maken niet zomaar websites, we maken websites die verkopen. Omdat wij erg veel aandacht stoppen en luisteren naar de wensen van onze klanten maken wij geen massa productie websites, we maken authentieke en persoonlijke websites en anderen zullen dat ook opmerken aan je website, dit oogt meteen erg persoonlijk en geeft de gewenste, vriendelijke uitstraling aan je onderneming die je wilt hebben.
Ondanks dat we een recent gestart bedrijf zijn hebben we wel al wat mensen geholpen met hun wensen om een site te bouwen. Hier onder zie je een paar voorbeelden van mensen die blij zijn met onze diensten. Spreken deze sites jou aan en wil je ook graag onze hulp? Stuur ons dan een berichtje via ons contactformulier of neem via onderstaande informatie contact op met ons zodat wij u een gratis offerte kunnen sturen waarin je een exact overzicht hebt van wat het gaat kosten, zijn wij sneller klaar met de taak dan verwacht? Dan krijg je het verschil terug! Doen wij er langer over dan verwacht? Dan betaal je niets extra bij ons!

Contact opnemen met ons

Bel: +31 (0)6 29256070
of

Carlos Freire

Carlos is al een tijd bezig met zijn modellen, edelfiguratie carriere. Hij kwam naar ons toe met de vraag of wij een website wilden ontwikkelen voor hem, het idee erachter was dat bedrijven en organisaties hem gemakkelijk kunnen vinden en zijn foto’s en informatie op een makkelijke manier kunnen bekijken. We zijn er meteen aan begonnen en hebben naar de wensen van Carlos geluisterd. We zijn trots op het resultaat!

Travelbreak

De opdrachtgever kwam naar ons toe met de vraag of wij de SEO konden regelen voor zijn website. Hier zijn wij mee akkoord gegaan en hebben alles geoptimaliseerd zodat ze nu beter vindbaar zijn op Google.

De samenwerking beviel aan beide kanten en we hebben hierna de opdracht gekregen om een extra pagina op hun bestaande website aan te maken.