Over S&D Webdesign.

S&D Webdesign is gestart door twee studenten met een passie voor webdesign. S&D staat voor onze namen, Simon en Daan, maar ook voor Structureel en Doelgericht. De twee principes die wij keer op keer toepassen om websites te maken waar onze klanten, klanten mee binnen halen.

Wij vertellen graag meer over ons zelf. Maar we luisteren nog liever naar wat jij te vertellen hebt over jouw passie. Zodat wij aan de slag kunnen gaan met een website die perfect bij jou past.

Simon

Ik, Simon, ben al sinds ik me kan herinneren geïnteresseerd in websites en programma’s ontwikkelen. Ik ben een erg creatief persoon en wil daar graag iets nuttigs mee doen. Dat in combinatie met mijn passie voor webdesign wilde ik graag gebruiken om een onderneming te starten. 

Daan

Hallo, ik ben Daan en ik doe niks liever dan mensen blij maken. Van blije mensen word ik zelf ook blij, win-win dus. Toen ik erachter kwam dat ik met mijn webdesign talent ook mensen blij kon maken, ben ik meteen aan de slag gegaan. Het liefst begin ik direct aan jouw website, maar dan moet je natuurlijk wel even contact opnemen. Tot snel!

Missie

Als ondernemers weten wij dat elke ondernemer zijn eigen verhaal heeft en op basis hiervan maken wij een website voor uw verhaal zonder verrassingen op het einde. 

Visie

Wij streven ernaar om onze passie over te brengen aan onze klant op een persoonlijke en betrouwbare manier. Wij houden niets achter voor de klant en zijn enkel en alleen transparant.

Waarden

Vertel ons wat over jou

We hopen dat je nu een beter beeld hebt over S&D Webdesign en over ons als personen. Wat we nog belangrijker vinden dan mensen goed inlichten over ons is dat wij goed ingelicht worden over jou en hoe we je het beste kunnen helpen. Stuur ons een berichtje via deze pagina!

We luisteren graag naar jouw